Széchenyi Terv Széchenyi Terv

+36 46 796 020

OM azonosító

203060

Felnőttképzési engedélyszám:

E/2020/000109

Nyilvántartási szám:

B/2020/000467

Akadálymentes nézet

Együttműködési megállapodást írtak alá Sárospatakon

A mai napon a Miskolci Szakképzési Centrum és a Miskolci SZC Baross Gábor Üzleti és Közlekedési Technikum együttműködési megállapodást írt alá a Tokaj-Hegyalja Egyetemmel Sárospatakon.

Az Oktatás ágazatban folyó technikumi képzés Óvodai nevelő szakmai kimenete kapcsán okleveles technikusképzés indulhat a Barossban.

Az Oktatás ágazaton tanulók, ha az Óvodai nevelő szakmát választják, a 11. évfolyamtól emeltebb, az egyetemmel egyeztetett tartalom mentén tanulnak majd. Így könnyebben bekerülhetnek majd szakirányú felsőoktatásba, valamint a Tokaj-Hegyalja Egyetem 30 kreditet a technikumi oktatás nyomán be fog számítani a felsőfokú tanulmányok alatt.

Erről, valamint a közös pályaorientációról, tananyagfejlesztésről, kompetenciafejlesztésről szól a megállapodás.

A Miskolci Szakképzési Centrum és a Miskolci SZC Baross Gábor Üzleti és Közlekedési Technikum együttműködési megállapodást írt alá a Tokaj-Hegyalja Egyetemmel Sárospatakon.  A Miskolci Szakképzési Centrum és a Miskolci SZC Baross Gábor Üzleti és Közlekedési Technikum együttműködési megállapodást írt alá a Tokaj-Hegyalja Egyetemmel Sárospatakon. A Miskolci Szakképzési Centrum és a Miskolci SZC Baross Gábor Üzleti és Közlekedési Technikum együttműködési megállapodást írt alá a Tokaj-Hegyalja Egyetemmel Sárospatakon. A Miskolci Szakképzési Centrum és a Miskolci SZC Baross Gábor Üzleti és Közlekedési Technikum együttműködési megállapodást írt alá a Tokaj-Hegyalja Egyetemmel Sárospatakon.

Együttműködésekről szóló további hírek:

Partnerség a jövő tehetségeiért

Együttműködés a tanulók naprakész tudásáért

Erősödő Miskolci SZC - MOL kapcsolat

Együttműködésben a RAIL CARGO HUNGARIAVAL

Példaértékű együttműködés a szakember utánpótlás érdekében