Széchenyi Terv Széchenyi Terv

+36 46 796 020

OM azonosító

203060

Felnőttképzési engedélyszám:

E/2020/000109

Nyilvántartási szám:

B/2020/000467

Akadálymentes nézet

Most érettségizőknek és a dolgozóknak is kínálunk versenyképes szakmákat

Sokan azt gondolják, hogy amikor egyszer felnőtté válnak, a megszokott pályán kell továbbhaladniuk. Ez azonban távolról sem állja meg a helyét! Ma már az új szakmák megismerése és elsajátítása felnőttként is teljesen reális. Miért érdemes újra diáknak lenni?

Először is, a karrierváltás lehetőségei igazán izgalmasak lehetnek. Elképzelte már, hogy egyszer csak hátat fordít a régi munkájának, és beleveti magát egy teljesen új szakma világába? Ezzel új kapuk nyílnak meg, és akár új karrierutakat is kipróbálhat.

De nem csak a karrier miatt érdemes új szakmát tanulni. Gondoljon csak bele, hogy mennyire izgalmas lenne, ha a hobbija lenne a hivatása. Szeret a divat világában barangolni? Akkor miért ne válna divatszabóvá, ahol még saját vállalkozást is indíthat? Vagy talán a gasztronómia terén érzi magát otthon? Egy séf vagy cukrász képzéssel még finomabb és művészibb ételeket készíthet.

A felnőtteknek is számos lehetőség áll rendelkezésre, hogy tovább- vagy éppen átképezzék magukat. A 18-25 éves korosztály akár nappali rendszerű oktatásban vehet részt, de ne aggódjon, ha már túllépte ezt a korhatárt! A felnőttoktatást esti munkarendben szervezzük, hogy akár a munkaviszony mellett is részt tudjon venni. A szakmai oktatásokat változatos időtartammal kínáljuk, lehetőséget adva arra, hogy akár rövidebb vagy hosszabb, maximum 2 éves képzéseket is válasszon. Ráadásul az első 2 szakma és az első képzés megszerzése ingyenes.

Ha úgy érzi, hogy itt az ideje a változásnak és készen áll arra, hogy új szakmai kihívások elé nézzen, ne habozzon! A felnőttként való szakmaváltás és új képzettség megszerzése olyan lehetőségeket nyit meg, amelyekről korábban talán még csak nem is álmodott. A karrierváltás és a hobbi szakmává válása új lendületet és örömöt hozhat az életébe. Induljon el egy új karrierúton, és válasszon kedvére való szakmát!

Szakmaválasztásban segítünk ingyenes pályatanácsadással.

Képzési Információs Központ – a hely, ahol segítünk a karriertervezésben.

Cím: 3525 Miskolc, Széchenyi István utca 103.

Telefonszám: 46 / 796 028

E-mail: ugyfelszolgalat@miskolci-szc.hu

Képzések részletes leírása és a jelentkezési lap elérhető a linkre kattintva

Olvassa el ezt is:

Érettségi után - Előnyök és lehetőségek a 18-25 éves korosztálynak