Széchenyi Terv Széchenyi Terv

+36 46 796 020

OM azonosító

203060

Felnőttképzési engedélyszám:

E/2020/000109

Nyilvántartási szám:

B/2020/000467

Már az általános iskolákban a KARRIERTERVEZŐ

Középpontban a KARRIERTERVEZÉS

A Centrum számára fontos, hogy a pályaválasztás előtt álló végzős általános iskolai diákokat ellássa a továbbtanuláshoz kapcsolódó információkkal, ugyanakkor a fiatalok nyelvén segítséget nyújtson az eligazodásban valamint a pályaválasztási  döntés meghozatalában.  Ezek a gondolatok ihlették és ihletik meg folyamatosan a Centrum munkatársait, akik ebből a célból létrehozták a KARRIERTERVEZŐ kiadványt, amely a régió valamennyi általános iskolájába eljutott az elmúlt napok folyamán.

Ez a kiadvány több mint egy általános pályaválasztási kiadvány! A Karriertervező füzet könnyed, fiatalos formában teszi megérthetővé az új szakképzési rendszert és lehetőségei és nem csupán hasznos információkat, dátumokat valamint a Centrum iskoláinak képzési kínálatát tartalmazza a 2022/2023-as tanévre a kiadvány, hanem számos más az egyéni karriertervezést támogató elem került bele.

Hogy pontosan melyek ezek az egyéni karrierutat támogató elemek, az a kiadványból kiderül.A megtekintésérért kattintson a képre!