Széchenyi Terv Széchenyi Terv

+36 46 796 020

OM azonosító

203060

Felnőttképzési engedélyszám:

E/2020/000109

Nyilvántartási szám:

B/2020/000467

Akadálymentes nézet

KEZDŐDJÖN A KALAND! - Karrierkereső élménytáborok


A gyerekek a nyári táborban szeretnék jól érezni magukat, kikapcsolódni, kalandokat átélni, új barátokat szerezni és megismerni új dolgokat. Mi pedig ezt kínáljuk nekik a Miskolci Szakképzési Centrum élménytáboraiban. Sőt, az itt szerzett élmények a közelgő pályaválasztásban is segítséget nyújtanak ennek a korosztálynak.


A nagy érdeklődésre tekintettel idén nyáron is 10 helyszínen 300 felső tagozatos diáknak kínálunk változatos szünidei programot, izgalmas és új ismereteket szórakoztató formában. Az élménytáborok térítésmentesen vehetők igénybe, azonban az étkezés 1.800-3.000 Ft/fő/nap helyszíntől függően.


Kiss Gábor, a Miskolci Szakképzési Centrum kancellárja kihangsúlyozta, hogy „a pályaválasztás a fiatalok éltre szóló döntése, amiben alternatívaként meg kell jelennie a szakképzésnek is. A pályaválasztás előtt álló általános iskolás osztályoknak egész évben kínálunk élményprogramot a Képzési Információs és Élményközpontban, ahol a 2021. novemberi megnyitás óta több mint 1500 diákot fogadtunk. Az élménytáborban pedig további 300 gyermeknek lesz lehetősége arra, hogy szórakoztató módon kalandozhassanak a szakma világában. Kipróbálhatják a mai világ legújabb technológiáit, ahol nem csak a felfedezés élménye, hanem játékos versenyek, sport és kreatív alkotó programok is várják őket.” 


Az élménytáborokban a Miskolci Szakképzési Centrum 10 intézményének programajánlata található meg az iskolák jellegébe illeszkedő kínálattal, változatos tematikával.

A táborokban korlátozott a férőhelyek száma, hogy a kiscsoportos foglalkozásokon a lehető legnagyobb figyelmet kapjanak a gyerekek a pedagógusoktól, oktatóktól.


A nyári élménytáborokról részletes tájékoztatás és jelentkezési lehetőség megtalálható a Miskolci Szakképzési Centrum honlapján.

PLAKÁT

Nyári élménytáborok 2024 (plakát)